Letrat 1444 | TFORTIT

(1 customer review)

Prodhimi i ri Gold Edition del ne shitje ne Mars 2023

Letra permasa pokeri 64×89, me personazhet e beselidhjes se lezhes. Letra e perdorur eshte German Black Core cilesia me e mire e letrave te bixhozit. Punimi i personazheve eshte unik dhe cdo personazh ka marre nje kohe per nje muaj per perfundim.

Additional information

Weight 0.099 kg
Dimensions 6.5 × 9.5 × 2.5 cm

1 review for Letrat 1444 | TFORTIT

  1. mentor

    amundem mi porosit

    • admin

      Në Mars 2023 del prodhimi i ri i Letrave 1444 më cilësore se këto. Ju lutem na prisni se po prodhojmë diçka më të mirën në botë 🙂

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category: