Kush jemi?

“TFORTIT” eshte marke artikujsh me karakter Kombetare dhe Lokal, me stil dhe frymezim Animimi Marvel, Manga, DC, Cartoon, Retro, Pop Art.

Fillimisht nisi si pasjon grafik, ku me vone u shendrua ne produkt per te sjellur ndryshe heronjt apo legjendat Shqiptare.

Shumica e karaktereve jane pershtatje te animatoreve boterore por kemi zgjedhur kete menyre qe ne subkoshencen e njerezve personazhi te hy me shpejt dhe te perfaqesohet me lehte.

Fillimet tona kane qene qysh ne vitet 2010 si pjese e grupimit Tifozat Kuq e Zi ku nga aty jemi marre me materialet dhe punimet grafike te grupimit ku ne thelb ka qene afrimi i te rinjeve ne ndjenjat patriotike, per ne ka qene shkolla e patriotizmit dhe menyra jeteses se si duhet ta duash Shqiperine ne te gjithe territorin e saj.

Qellimi i “TFORTIT” eshte te afrojme moshat e reja me heronjte kombeta te sjellura ne nje stil Kombetar/Lokal ne formen e modernitetit.

Pse TFORTIT?
Sepse per ne heronjte tane kombetare jane me te fortit, jane ata qe dhane gjithcka per vendin e tyre duke shkrire pasurine dhe duke dhene jeten. Fundja heronjte keto jane dhe per ne jane heronjte me te medhej dhe me te FORTE ne bote. Prandaj kushdo qe e lidh veten me TFORTIT duhet ta doje vendin e tij!

Albi Lamaj