Transporti / Pagesat / Kthimet

Transporti

Menyrat e Transportit

Menyrat e Transportit qe ne kemi jane dy brenda Shqiperise me Intex Courier ndersa per jashte Shqiperise me Posten Shqiptare

Dergoni jashte Shqiperie?

Po ne transportojme ne te gjithe boten

Sa kohe zgjasin dergesat?

Per dergesa brenda Shqiperise 1-3 dite pune.
Per dergesa ne vendet e rajonit 3-5 dite pune.
Per dergesat ne Evrope 7-20 dite
Per dergesat ne Amerike 7-10 dite
Per cdo vonese mbi keto datat ju lutem te na kontaktoni ne [email protected]


Pagesat

Cfare menyra pagesa pranoni?

Ju mund te blini me Karte Debiti/Krediti, Payapal, Crypto ose me para ne dore kur merrni posten. Me para ne dore mund te blini vetem per Transport ne Shqiperi dhe Kosove.

Eshte e sigurte pagesa online?

Pagesa me Karte behet nepermjet platformes me te mire dhe te sigurte online STRIPE dhe nepermjet Payapl.


KthimetPyetje te shpeshta

A mund ta kthej produktin pasi nuk me pelqen?

Nese nuk jeni i kenaqur me produktin tone ju mund ta ktheni ate brenda dy javesh duke marre persiper shpenzimet e transportit ose te na i sillni prane zyrave tona. KUJDES produkti duhet te jete i paperdorur dhe parate do ju kthehen mbasi te konfirmmohet qe produkti eshte ne rregull me ane te bankes.

Produkti nuk ka adhur por eshte kthyer mbrapsht pasi nuk e keni marre ne poste apo keni shkruar adresen gabim.

Ne raste qe posta eshte kthyer ju mund te kerkoni parate e produktik mbrapsht ose te kerkoni ridergim persei kundrejt ripageses te postes. Kujdes. Sherbimi postar nuk RIMBURSOHET vetem vlera e produktit

Beni personalizime?
Jo nuk bejme personalizime. Tregtojme vete produktet tona.