Intervista ne emisionin SOT ne KTV

Intervista e pare ne nje televizion ku shpjegojme Letrat 1444 dhe pak historik per TFORTIT, si lindi qellimi dhe e ardhmja. Per shkak te rregullave COVID19 intervisten e kryem ne distance dhe si tforte e hoqem masken. Ju ftoj ta ndiqni linkun poshte.

Linku Ketu https://youtu.be/hSAz_NEghGY

Leave a Reply

Your email address will not be published.

TFORTIT