Mos u kruj me TFORTIT

Te gjithe e kemi nje koleg cares b*the ne zyre, te gjithe e kemi nje koleg i cili te gjuan me lloj lloj menyrash, te gjithe e kemi nje koleg i cili nuk len moment pa te gacmuar dhe te bezdisur ne punen tuaj, prandaj dhe prane tavolines te punes mbani FLETROREN me TE FORTE NE BOTE. Ku mund ta gjeni ate ja ketu poshte

Te punuara me material super cilesore dhe me shume kujdes qe klienti ne fund te thote “JANE NONA”.

I gjeni neper disa nga pikat qe bashkpunojme (por mund tia kerkoni cdo kancelari qe nuk e kane pasi na njohin) ose mund ti blini online.

Regjia: TFORTIT
Kolegia: Maya POP ART

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TFORTIT