Ludo Principalities of Albania

Sale!

25.00

Per here te pare ne Shqiptari sjellim version Shqiptare te Ludo game AKA “Mos u nxeh” ne versionin e Principatave Shqiptare. Cdo gje e detajuar qe te jete per ju apo per dhurate nje dicka unike ku nuk mund ta gjeni ne asnje vend. E nisem para gjashte muajsh dhe sot jemi krenar me punen e perfunduar e gjitha Made in Albania. Kemi perzgjedhur 4 Krahina te cilat ne mendojne qe per nga historia jone jane te rendesishme pasi jo vetem jane gjurme Shqiptare por na tregojne dhe shtrirjen gjografike te Shqiptareve nga cepi ne cep.

Ne pakon e lojes do te keni poashtu dhe nje pako dhurate me stikera me simbolet e Principatave per ti ngjitur kudo.

Presim vleresimet nga ju dhe te na dergoni “out of Stock”

Cmimi eshte 3000 Leke/25 Euro
-Transporti brenda tiranes 240 leke
-Transporti Jashte tiranes 360 leke

Per ju qe jetoni jashte vendlindjes llogaritja behet automatikisht pasi vendosni adresen tuaj ku banoni.

Additional information

Weight 0.384 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ludo Principalities of Albania”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories: ,