Tirona Retro

0.84

Notebooks for sketching, the best in the market, with recycled white paper 80grm from the best brand of paper in the world, Kraft cardboard, A5 format, 30 pages. Price 90 Lekë


Fletoret për skicim më të mira në treg të bërë me letër të bardhë të ricikluar 80 grm nga marka më e mirë e letrës në botë, karton të trashë kraft, formati A5, Fletë 30. Cmimi 90 Leke

Brryli
Brryli
Stacioni Trenit
Stacioni Trenit
Komuna Parisit
Komuna Parisit
Tregu Bicikletave
Tregu Bicikletave
ish Blloku
ish Blloku
Selvia
Selvia
Tregu Elektrik
Tregu Elektrik
Vorri Bomit
Vorri Bomit
Zogu Zi
Zogu Zi
Brraka
Brraka
Clear

Description

TRANSPORTI DHE PAGESA

Për porosite brenda Shqiperise me opsioni PAGUAJ NE DOREZIM cmimi eshte 90 lekë/copa + 200 lekë transport nëse jetoni në Tiranë apo 350 lekë jashtë Tiranës per shportën në tërësi.

Additional information

Weight 0.095 kg
Dimensions 1 × 15 × 21 cm
Modeli

Brryli, Stacioni Trenit, Komuna Parisit, Tregu Bicikletave, ish Blloku, Selvia, Tregu Elektrik, Vorri Bomit, Zogu Zi, Brraka

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tirona Retro”

Your email address will not be published.

SKU: N/A Category: