Nje ide e filluar shume kohe me perpara per te risjell disa karakteret kombetare stil manga, comics, pop art, ne produkte te perditshmerise. Ne rastin konkret kemi sjellur figuren historike te Cerciz Topullit i cili mese mire per nga stili dhe lufta e tij i perngjan me se miri “che guevara” .

Per kete arsye punuam qe ti sillnim ne te njejtin stil vektorial. Perdorimi i pare i ketij imazhi ka qene tek bluzat e Tifozave Kuq e Zi shume vite me perpara dhe u pershtat me se mire dhe ne Dosje.

Qellimi nuk eshte ta leme me kaq por do punojme te sjellim figura te reja kombetare, ne produkte te tjera si blloqe, stirolapsa, canta etj.

Ideja: Tifozat Kuq e Zi
Realizimi Grafik: Albi Lamaj
Shtypi: Olsoni Shpk

TFORTIT