Latest stories

  • in

    Fletore / Sketchbook / Brraka – Tirona Retro

    Në vitet 1800 Brraka ishte pronë e familjeve të pasura tiranase dhe kishte pak shtëpi të tipit kullë me tulla balte. Në këtë kohë, përreth këtyre shtëpive u ngulën me lejen e pronarëve dhe bejlerëve edhe pjestarë të komunitetit rom, të cilët u shërbenin këtyre familjeve por edhe qytetit për aheng dhe tregti. More

  • in

    Çerçiz

    Nje ide e filluar shume kohe me perpara per te risjell disa karakteret kombetare stil manga, comics, pop art, ne produkte te perditshmerise. Ne rastin konkret kemi sjellur figuren historike te Cerciz Topullit i cili mese mire per nga stili dhe lufta e tij i perngjan me se miri “che guevara” . Per kete arsye punuam qe […] More