Open Beer Like a King

25.00

Hapse Birrash e punuar me shume detaje dhe cilesi, dhurate perfekte per meraklite e birrave e cila mund te mbahet ne kulete pasi permasa eshte sa nje karte banke. Materiali eshte metal i gdhendur dhe nje trashesi 3mm.

Cmimi 2500 Leke

Additional information

Weight 0.106 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Open Beer Like a King”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category: