Pop Art Edition Stickers

10.00

22 ngjitese me Shprehje Shqiptare me cilesi super te larte, rezistent ndaj kushteve te jashtme atmosferike te perdorshme per Laptop, Makina, Celulare dhe cdo vend ku te shkoj mendja ty. Merri, ndaji me shoket boja dikujt dhurate.

Cmimi 1000 Leke
Transporti Brenda Tiranes 250 Leke
Jashte Tirane 360 Leke

Per ju qe jetoni jashte vendlindjes plotesoni te dhenat dhe jua llogarit automatikisht ne saje te peshes dhe vendodhjes.

MERRI

Out of stock

Additional information

Weight 0.055 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pop Art Edition Stickers”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category: