Albanian Army Hats

(1 customer review)

25.00

Albanian Army Hats
E krijuar si  një shprehje e historisë dhe krenarisë së shqiptarëve. Kapela e Ushtrisë Shqiptare është një produkt tjetër i “TFortit”, që vjen me një dizajn unik. Luftërat për liri e pavarësi, kundër pushtuesve janë kryer duke pasur si mburojë, veshjet me po këto simbole. I pluhrosur në raftet e rrobave, ri-shfaqet hijerëndë  dhe me të njëjtën krenari si luftërat e fituara,  që prej 1912-ës e deri te lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Vish me krenari me kapelën e Ushtrisë Shqiptare, edhe për një mesazh nderimi për gjithë ata njerëz që shërbyen ndër vite me uniforma kamuflazhi, por dhe për të mos harruar të rënët, që i japin dritë këtij simboli.

Cmimi 2500 leke

21 in stock

Additional information

Weight 0.110 kg

1 review for Albanian Army Hats

    Donald
    June 27, 2024
    Super 👍
Add a review
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category: