Le Future MailBox

Nga klientet me kreative qe kemi punuar deri me sot dhe qe ka qene i hapur per idete tona ku dhe qysh me propozimin e pare arritem te gjejme nje gjuhe te perbashket dhe keshtu qe u krijua THEBOX. Nje kuti paketimi ku cdo kategori do gjej veten, nje kuti paketimi e cila eshte praktike per tu transportua, nje kuti paketimi e cila eshte marketim i duhur per brandin.

Ideja, koncepti dhe grafika: LEFUTURE
Realizimi: Olsoni