Lapsat qe mbillem per Berk jane realizim i ri te ofrimit te produkteve tona tashme edhe per marka te tjera te cilat na kane lene ne doren imazhin e ketyre produkteve.

Klienti
BERK, në thelb një shtëpi botuese e pavarur, është mirëfilli edhe një librari e specializuar dhe co-working space, që grish gjithkënd të përjetojë ciklin e plotë të një libri.

Pse Jeseminen?
Që nga kohërat e lashta, mjekësia ka shfrytëzuar vlerat e panumërta të lules së jaseminit, ajo e bën ajrin më të freskët, si dhe përmirëson përqendrimin dhe gjumin.

Origjinën mendohet ta ketë nga Himalajet në Kinën Perëndimore. 

Lulet e saj në shumicën e llojeve janë të bardha.

Jasemina arrin një lartësi nga 10-15 metra dhe kur rrezet e diellit janë më pak aktive lulja lëshon më tepër aromë.

Në kushtet tona atmosferike kjo lule është shumë e përshtatshme pasi është një bimë mesdhetare.

Grafika: Albi Lamaj
Paketimi: OLSONI shpk