Kuti per Baby Sophie Bijoux

Baby Sophie Bijoux nje marke Shqiptare e cila krijon ne menyre artizanale prodhime ekologjike per femijet.

Deshira e Ones ishte ti jepnim nje imazh me ndryshe shitjeve neper dyqane apo pikave te tjera duke realizuar nje paketim modern dhe te pershtatura per shitje ne vitrine.

Skicimet e paternit jane te Ones nderkoh prodhimi dhe grafika e jona.