Tirona Retro PAKO 5 Modelet

4.20

Notebooks for sketching, the best in the market, with recycled white paper 80grm from the best brand of paper in the world, Kraft cardboard, A5 format, 30 pages. Price 500 Lekë

Fletoret për skicim më të mira në treg të bërë me letër të bardhë të ricikluar 80 grm nga marka më e mirë e letrës në botë, karton të trashë kraft, formati A5, Fletë 30. Cmimi 500 Leke

Out of stock

Description

TRANSPORTI DHE PAGESA

Për porosite brenda Shqiperise me opsioni PAGUAJ NE DOREZIM cmimi eshte 500 lekë + 200 lekë transport nëse jetoni në Tiranë apo 300 lekë jashtë Tiranës per shportën në tërësi.

Additional information

Weight 0.500 kg
Dimensions 5 × 15 × 21 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tirona Retro PAKO 5 Modelet”

Your email address will not be published.

Category: