Tirona Retro 10 Modelet

(2 customer reviews)

7.40

Notebooks for sketching, the best in the market, with recycled white paper 80grm from the best brand of paper in the world, Kraft cardboard, A5 format, 30 pages.

Fletoret per skicim me te mira ne treg te bere me leter te bardhe te ricikluar 80 grm nga marka me e mire e letres ne bote, karton te trash kraft, formati A5, Flete 30.

Description

TRANSPORTI DHE PAGESA

Për porosite brenda Shqiperise me opsioni PAGUAJ NE DOREZIM cmimi eshte 900 Leke ndersa me kuponin SiJashtShtetit çmimi i pakos ështe 700 Lekë + 200 Lek Transport nëse jetoni në Tirane apo 300 Lekë Jashtë Tiranës.

Kujdes!

Ulja me kupon ështe e vlefshme vetem ne porosite qe kryhen ne faqe pra jo nëpermjet mesazheve apo email për arsye te nxisim mënyrën ecommerce te blerjes.

Additional information

Weight 2 kg
Dimensions 10 × 42 × 15 cm

2 reviews for Tirona Retro 10 Modelet

 1. Marsid Monka

  Nje reminder ju lutem kur te nxirrni ndonje bllok ose fletore me mbishkrimin: Ali Demi, Poligrafiku ose Kryegjyshata (probably Ali Demi).

 2. Amo

  Ju boft dita 1000 per kto super fletore – I kam ble qe te 10-ta, e do vazhdoj ti ri-blej.
  Ma robi shenime per qef – Keep up the good work njisha!

  Gjith te mirat,
  Koleka

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category: