Sticker – Patriot Edition

4.25

15 ngjitese me motive kombëtare, të përshtatshme për tu ngjitur kudo, makinë, laptop, biçiklete, tabela. Rezistente nga uji dhe nga kushtet atmosferike. Çmimi 500 lekë/pako

Category:

Additional information

Weight 0.045 kg
Dimensions 1 × 10 × 10 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sticker – Patriot Edition”

Your email address will not be published. Required fields are marked *