Sticker – Patriot Edition (2 pako)

8.50

15 ngjitese me motive kombëtare, të përshtatshme për tu ngjitur kudo, makinë, laptop, biçiklete, tabela. Rezistente nga uji dhe nga kushtet atmosferike. Çmimi 500 lekë/pako, për shitjet online minimalisht shiten dy pako.

Categories: ,

Product Description

15 ngjitese me motive kombëtare, të përshtatshme për tu ngjitur kudo, makinë, laptop, biçiklete, tabela. Rezistente nga uji dhe nga kushtet atmosferike. Çmimi 500 lekë/pako, për shitjet online minimalisht shiten dy pako.

Additional information

Weight 0.090 kg
Dimensions 1 × 10 × 10 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sticker – Patriot Edition (2 pako)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *