Shqipni Etnike | T-shirt | 1300 Leke

11.40

Author of “Shqipni Etnike” has intertwined non standard Albanian language with modern and minimalistic font.

Autori i “Shqipni Etnike” ka gërshetuar gjuhën “jo standarde” dhe të ç’rregullt me një lloj të shkronjave moderne dhe minimaliste.

Kur qëndisen’ thëniet kombëtare me dozë nacionaliste, një pjesë e njerëzve tek’ ne mendojnë që artistët që konceptojnë ide të tilla janë ‘out of fashion” (jasht’ mode/trendi) ndërsa “Shqipni Etnike” asht dhe to të jetë IN derisa amaneti i të parëve tonë ishte VEÇ Shqipni.

Additional information

Weight 0.200 kg
Masa

M, L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shqipni Etnike | T-shirt | 1300 Leke”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SKU: N/A Categories: ,