Pop Art Hero Fletore

1.10

Sketchbook with 90grm high grade paper. A5 format, with 36 blank pages. Suitable for notes and sketches. Price is 130 Lekë.

Sketchbook realizuar me leter 90 grm shume cilesore, Format A5, me 36 Flete te bardha. Te pershtatshme dhe shume te mira per shenime dhe skicime. Cmimi 130 Leke

Shota
Shota
Cerciz
Cerciz
Avni Rustemi
Avni Rustemi
TFORTIT
TFORTIT
Clear

Description

TRANSPORTI DHE PAGESA

Për porosite brenda Shqiperise me opsioni PAGUAJ NE DOREZIM cmimi eshte 130 Leke/Copa + 200 Lek Transport nëse jetoni në Tiranë apo 300 Lekë jashtë Tiranës per shporten ne teresi.

Additional information

Weight 0.115 kg
Dimensions 2 × 15 × 21 cm
Modelet

Shota, Cerciz, Avni Rustemi, TFORTIT

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pop Art Hero Fletore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SKU: N/A Category: