Pako TFORTEVE / 1500 Leke

12.00

TFORTËVE PACK Includes:
– 1 Patriot Edition pack of stickers
– 1 Pack of “Kolës” pencils with 5 of them inside
– 5 Tirona Retro notebooks
– 2 TFORTISH sketchbooks
– 2 TFORTISH notebooks with spirals

Whole pack comes for a whopping price of 1500 Lekë. Shipping in Albania costs 200 Lekë.

PAKO TFORTËVE vjen duke perfshire ne te.
– 1 Pako Stickers Patriot Edition me 15 Stickersa brenda
– 1 Pako Lapsat e Kolës, me 5 te tille brena
– 5 Fletore Tirona Retro
– 2 Sketchbook TFORTISH
– 2 Blloqe me spirale TFORTISH

E gjitha PAKO vjen me oferte 1500 lekë. Transporti kudo ne Shqiperi 200 Leke.

 

Out of stock

Description

Specifikimet teknike
1- Stickers Patriot Edition
Ka gjithsej 15 stikera te ndryshem me karaktere kombetare permasa 8×8 cm

2- Lapsat e Kolës.
Ka gjithsej 5 lapsa te bere me material Eco Friendly.

3- Fletore Tirona Retro
Ka gjithsej 5 Fletore, kapak Kraft me logo te lagjeve te Tiranes, letra nga fabrika me e mire ne Evrope per prodhimin e letres ku eshte perdorur ajo e ricikluara me peshe 80grm.

4- Pop Art Hero fletore
Ka gjithsej 2 fletore me imazhe kombetare, kapak i forte 180 grm, format A5, me flete te bardha 90 grm super pershtatshme per shenime apo skicmie ku boja nuk deperton ne krahun tjeter.

5- Pop Art Hero Bllok me spirale
Ka gjithsej 2 fletore me imazhe kombetare, kapak i forte, format A5, 80 flete te bardha 90 grm super pershtatshme per shenime apo skicmi ku boja nuk deperton ne krahun tjeter.

TRANSPORTI DHE PAGESA

Për porosite brenda Shqiperise me opsioni PAGUAJ NE DOREZIM cmimi eshte 1500 Leke/Pako + 200 Lek Transport nëse jetoni në Tirane apo 300 Lekë Jashtë Tiranës per shporten ne teresi.

Additional information

Weight 1.35 kg
Dimensions 9 × 27 × 17 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pako TFORTEVE / 1500 Leke”

Your email address will not be published.

Category: