Pako Speed / 1700 Leke

14.00

Per shkak te kerkesave te medha vendosem ta rimbanim si PAKO ama jo me cmimin prej 1500 Lekesh qe ish oferta por 1700 Leke.

POROSITINI

Stikera per makina dhe Shall Shqipnie ne nje pako

Additional information

Weight 0.200 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pako Speed / 1700 Leke”

Your email address will not be published.