Paketa Verore FUND

Description

Meqe sezoni veror po mbaron dhe kemi akoma T-shirt Shqipni Etnike ne gjendje ju ftojme ti merrni dhe keto qe jane me cmimin ne oferte prej 1500 Leke, Letra + Bluze.

Oferta do jete e vlefshme deri me 15 Shtator!

Shenim:
Transporti eshte FALAS vetem brenda Rep se Shqiperise.
Oferta mund te mbyllet dhe me heret deri sa te mbaroje stoku qe kemi ne gjendje.

Additional information

Weight 0.450 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paketa Verore FUND”

Your email address will not be published.

Category: