Lapsat e Kole Idromenos

2.10

Pencils of Kola, brought to you from TFORTIT, to remind you of one of the best Albanian artists and the best way to do that is by bringing you the product that was by his side all his life.

Pack includes 5 HB pencils. Price per pak is 250 Lekë

Lapsat e Kolës, sjellë nga TFORTIT, për të kujtuar një nga artistët më të mëdhej Shqiptarë, dhe mënyra më e mirë për ta bërë këtë është ajo e të bërit objektin që e shoqëroj atë gjithë jetën e tij. LAPSI!

Pako perbehet nga 5 Lapsa HB. Cmimi per cope eshte 250 Leke

Out of stock

Description

TRANSPORTI DHE PAGESA

Për porosite brenda Shqiperise me opsioni PAGUAJ NE DOREZIM cmimi eshte 250 Leke/Copa + 200 Lek Transport nëse jetoni në Tirane apo 300 Lekë Jashtë Tiranës per shporten ne teresi.

Additional information

Weight 0.030 kg
Dimensions 2 × 10 × 26 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lapsat e Kole Idromenos”

Your email address will not be published.

Category: