PB Vision eshte nje biznes i ri nga Burreli, i cili deshironte te niste biznesin e tij sic duhet duke e filluar me nje komplet krijim identiteti. Keshtu qe i krijuam Logon dhe ne baze te saj te gjithe paketen, kartvizita, dosje, blloqe, letra me kok, zarf dhe vulen. Po ashtu dhe nje asistence per blerje domaini dhe krijimi i nje emaili me domainin e firmes.

Nje pakete te thjeshte per nje fillim te ri.